Доставка

Доставката се извършва до дома на клиента или във физическите ни магазини и складови бази, след предварително уговаряне. Когато пуснете поръчка през сайта, наш консултант се свързва с вас, на телефоните за контакт, които вие оставите, в полетата на бланката за поръчка.Той ще ви консултира и ще Ви даде яснота, ако не сте наясно, с някои от детайлите.

В стремежа ни да задоволим всички наши клиенти, от различните краища на България, където няма наши представителства, мебели ЛениСтил осигурява бърза доставка, до дома на клиентите, до всяка една точка в страната. За продуктите, които ги имаме в наличност, стоката се доставя до 3 работни дни, а в случаите когато стока не е налична, доставката се извършва до 30 работни дни.

Доставката за градовете, с наши представителства (гр.Варна и гр.Добрич) е БЕЗПЛАТНА и тя се извършва, след предварително уговаряне за конкретна дата и час. Важи единствено за поръчките направени през ОНЛАЙН магазина.
Ако се интересувате на каква стойност ще възлезе доставката до вашето населено място, моля проверете на посочените от нас телефони. Взима се в предвид, населеното място и модела, който желаете да закупете от нас.

Като ориентир доставката е на стойност от 20лв-100лв за брой артикул.

Телефон:

0882 666 586

Срок за доставка:

- за всички артикули, които ги имаме в наличност, доставката е до 3 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

- за всички артикули, които ги нямаме в наличност, доставката се извършва 10 до 30 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

Магазин за Мебели ЛениСтил © 2017