Как да платя

Стандартен банков превод

Когато решите да закупите стока от нас и да заплатите чрез банков превод , то при избор на този вид плащане преди да финализирате поръчката ще получите нашите данни.

BIC код: FINV BGSF
IBAN: BG29FINV 9150 1004 1830 83

Можете да наредите превода директно от Вашия компютър или от всеки един клон на банка. Важно е в основание на превода да напишете трите си имена и номер на поръчката или името на модела, който сте поръчали. Номера на поръчката я получавате по е-мейл след като сте финализирали поръчката от сайта на http://mebelilenistyle.com

Плащане при доставка

Плащането при доставка е стандартен  метод. В този случай, стоката се плаща директно на куриера, при доставянето на поръчката от сайта. Имайте впредвид, че някой поръчки, които ги нямаме в наличност, е необходимо авансово плащане, което можете да извършите, по стандартен банков  път или в нашите представителства и физически магазини. 

Плащане през Виртуален ПОС терминал (ПИБ)

При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата na Първа Инвестиционна банка. За да платите, не е задължително да разполагате с регистрация, необходимо е единствено да имате валидна банкова карта (дебитни карти, карти VISA Electron, VISA classic, Mastercard, виртуални VISA и Mastercard ). Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение за извършено плащане. 

При необходимост от възстановяване на сума, платена с карта, то тя ще бъде върната само по картата, с която е направено плащането.

Плащане в наше представителство

Този вид плащане се извършва, в нашите физически магазини и представителства. Авансовото (капарото) плащане, както и цялата сума за артикулите, които сте поръчали през нашия сайт. За целта ще е необходимо да представите вашите данни и имената на моделите, които искате да поръчате.

Магазин за Мебели ЛениСтил © 2017