Как да поръчам

Онлайн магазин mebelilenistyle.com  ще се постарае максимално да Ви улесни при правенето на поръчка. Достатъчно е да си харесате някой от нашите продукти и да решите да го закупите от нас. Постарали сме се, да ви подсигyрим най-лесните и достъпни начини за доставка и плащания при изключително добри  условия. По-надолу  ще получите изчерпателна информация как да направите своята поръчка.Описали сме всяка една стъпка и сме прикрепили снимков материал за тези от вас, които изпитват затруднения.

Онлайн поръчка от сайта в брой

СТЪПКА 1

След като си харесате продукт от нашия онлайн сайт натиснете бутона "ПОРЪЧАЙТЕ" , който се намира директно под цената на желания продукт. 

СТЪПКА 2

След като вече сте натиснали бутона "ПОРЪЧАЙ",  се появява прозорче , което ви уведомява , че желаният продукт вече е в кошницата. 

СТЪПКА 3

След като сте добавили вече желаните продукти в кошницата можем да преминем по-нататък към следващата стъпка , която е плащане.


Кликвате с мишката върху кошницата и Ви се отваря се списък с продуктите , които сте добавили съответно с количества и цени.


Ако сте приключили с пазаруването , то тогава натискате бутона "ПЛАЩАНЕ"

СТЪПКА 4

Следва стъпката с попълване на данни.
*Важно е да бъдат правилно попълнени всички полета за данни.

След като попълните, вашите данни натиснете бутона "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА" 

СТЪПКА 5

Последната стъпка е потвърждение на Вашата поръчка онлайн. На списъка ви се показва какво поръчвате и колко е крайната сума , която трябва да заплатите. Ако има нещо, което искате да коригирате можете да го направите сега , ако всичко е наред то тогава с натискането на бутона "ПОТВЪРДИ  ПОРЪЧКАТА" 

Вашата поръчка е приключена и успешно изпратена за обработка при нас.

 

ОНЛАЙН ПОРЪЧКА ОТ САЙТА на кредит

За да поръчате стоки на изплащане от нашия магазин имате два варианта. 

Вариант 1:

Ако желаете да поръчате само един продукт е необходимо да кликнете върху бутона Купи на кредит с TBI в продуктовата страница 

Ще бъдете отведени в страницата, в която трябва да изберете желания брой месечни вноски и да се съгласите с Общите условия за онлайн покупка на кредит на TBI Bank.

След като изберете бутона ПРОДЪЛЖИ ще бъдете пренасочени към страницата, в която трябва да въведете данните, необходими за кандидатстване за кредит.

След като сте въвели коректно тези данни и сте натиснали бутона "Изпрати", следва да изчакате обаждане за потвърждение дали сте одобрени за кредита.

Вариант 2:

Ако желаете да поръчате повече от един продукт е необходимо да добавите желаните продукти с бутон "Поръчайте" в кошницата и след това в страницата на кошницата да повторите стъпките от Вариант 1.

 

Магазин за Мебели ЛениСтил © 2017