Мека Мебел

Когато настъпи времето  да направите промени в  дизайна на жилището си или изцяло да обзаведете новият си дом то винаги имате два основни начина да постъпите – да изберете мебели, които са подходящи като цвят и форма и ви харесват или да следвате готов дизайн, който сте видели и сте преценили че трябва да имате същия. В забързаното ежедневие е хубаво да намерим време просто да поседнем и да се отпуснем, това може би едно от любимите ни малки удоволствия .

Меката мебел е най-силната страна на ЛениСтил. Като топ производител това е нашето поле на действие. Даваме възможност на клиентите да изберат от огромно количество модели в категориите Ъглови дивани, Разтегателни дивани, Кухненски ъгли, Холови Гарнитури,Фотьойли и табуретки.

Всички те са изработени от висококачествени материали – кожа, плат, масив, ПДЧ, дунапрен, МДФ и други.

Ние от Лени Стил изработваме  точно това от което имате нужда мека мебел в която можете да се насладите на една приятна почивка .
Всеки един детайл на всеки модел е изпипан до съвършенство – нещо което ще видите разглеждайки моделите ни.Те са изключително подходящи, както за малки така и за големи жилищни пространства.

Напомняме ви че можете да сменяте размера, дамаските и колко да е мека избраната от вас мека мебел. Нашата мисия и главна цел е да удовлетворяваме и най - взискателните ни клиенти.

Мебели ЛениСтил дава възможност за поръчка през онлайн магазина.
За въпроси може да ни посетите във Варна и Добрич или да позвъните на телефон : 0889 717 190. Приятно разглеждане!

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ОТ "МЕКА МЕБЕЛ"
Магазин за Мебели ЛениСтил © 2018