Наличност: 35 работни дни

Ъглов диван "Модел 35"

Код на продукта: Ъглов-диван-Модел-35
785 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Количество
ОПИСАНИЕ

Ако сте ценител на качествената изработка и желаете домът Ви да е обзаведен  с мебели, произведени от висококачествени материали, то значи ъглов диван „Модел 35“ е точно за Вас.

Този модел е снабден с механизъм за повдигане на седалището, след което просто да съборите гръбчето, с което можете да оформите едно достатъчно голямо легло. Под седалището диванът е снабден и с ракла, за да може удобството да Ви е гарантирано.

Седалището на ъглов диван „Модел 35“ е снабдено със зиг-заг пружини, които го правят по-меко и удобно от всеки друг диван. Нашивките по седалището и подлакътниците го правят да изглежда още по-модерно и елегантно.

Моделът се изработва в комбинация от дамaска и кожа за тапите и седалището, а възглавниците са в трети цвят. Моделът разполага с 3 големи и 2 малки възглавници. Цветовете на дамаските и кожите можете да видите на снимките.

Габаритни размери на модела:

Параметър: ширина: дължина: височина: височина седалище: дълбочина седалище:
Габарити: 2620мм 1520мм 720мм 420мм 890мм
Спална площ: 1350мм 2100мм      

 


Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, така и в нашите мебелни магазини в гр.Варна и гр.Добрич.

За клиентите от градовете  Бургас, Шумен, Разград, Силистра, Велико Търново и другите градове в страната, можете да се информирате за начините да поръчате онлайн, на сайта ни тук.

Като производител на мебели от 1993г. ЛениСтил е тук за да ви помогне в избора и да се погрижим за вашето максимално удовлетворение, а най-добрата реклама е вашата последна дума!

За въпроси, информация и поръчка на артикула можете да се обърнете към наш консултант на телефон : 0882 666 586.

СПОДЕЛЕТЕ:
    

ЗА ПОРЪЧКИ И ИНФОРМАЦИЯ
0887 702 710
РЕВЮТА (1)

Напишете отзив

ОЦЕНКА

Вашето име:

Вашият отзив:

Продължи
Магазин за Мебели ЛениСтил © 2017