Секции

Секциите са един от най-ключовите елементи за нашият дом.

Обикновено при смяна на обзавеждането възниква въпросът в какъв стил да бъде.Ние можем да предложим всичко:

-модерен стил-секции който добре работят в малки пространства ,с изчистени линии, не са претрупани с орнаменти, функционални, понякога изработени изцяло по поръчка в най-различни геометрични форми и цветове;

-класически стил-той разбира се създава усещане за уют и удобство.Този тип секции се предпочита за по-просторни и големи помещения, елегантни, често с орнаменти по тях, модулите са подредени стилно и изискано.

Предлагаме ви  различни видове секции според предназначението им, а именно : Холни – за вашият хол, Модулни –ако имате собствена визия за модулите и Детски – за стаята на вашето дете.
Дизайнът е изключително разнообразен, като всеки модел си има стил и чар който можете да видите. Може да разгледате комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество,  индивидуалност, вкус и визия.Стараем се да угодим на всяка претенция и всяко цветово изискване.

Всички секции са произведени от висококачествени материали . Мебели Лени Стил предлага и доста промоционални  предложения, които са уникална възможност да спестите средства и време в търсене на нещо качествено на достъпна за всеки цена.Нашият екип е съставен от професионалисти с дългогодишен опит. Майсторите, монтажните групи и доставчиците с които работим, са изпитани при реализациите на множество наши проекти.


Можете да заявите модел както в сайта ни така и в мебелните ни магазини.

За въпроси може да ни посетите във Варна и Добрич или да позвъните на телефон : 0889 717 190. Приятно разглеждане!

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ОТ "СЕКЦИИ"
Магазин за Мебели ЛениСтил © 2018