Наличност: 25 работни дни

Секция "Colorato"

Код на продукта: Секция-Colorato
939 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Количество
ЦВЯТ: *

ВАРИАНТ: *

ОПИСАНИЕ

Ако сте се ориентирали към едновремено модерна и функционална детска или младежка стая, то значи нашето предложение  ще е точно за Вас. Моделът секция “Colorato” е нещо ново и цветно.

Двете предложения, които сме показали са част от модулна система „Colorato”, която е предназначена за обзавеждане на детски стаи. Винаги можете да изберете точната комбинация, която би била най-точната за Вашата стая. Детската секция „Colorato” се предлага в два цвята – розово и зелено, за да може да бъде подходяща, както за момченца, така и за момиченца.

Модулите, които се предлагат са различни, за да можете да използвате максимално ефективно, отделеното за тази секция място – гардероб с лост, открити етажерки, гардероб с ниша и разбира се ученическо бюро. За допълнителна модерна визия са поставени екстравагантни дръжки, които можете да забележите с пръв поглед. За максимално удобство може да се добави и скрин.

Различните модули можете да погледнете ТУК.

Габаритни размери на модела:

Параметър: ширина: дълбочина: височина:
Габарити на Вариант 1: 2900мм 500мм 1870мм
Габарити на Вариант 2: 2750мм 500мм 1870мм
 

Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, така и в нашите мебелни магазини в гр.Варна и гр.Добрич.

За клиентите от градовете  Бургас, Шумен, Разград, Силистра, Велико Търново и другите градове в страната, можете да се информирате за начините да поръчате онлайн, на сайта ни тук.

Като производител на мебели от 1993г. ЛениСтил е тук за да ви помогне в избора и да се погрижим за вашето максимално удовлетворение, а най-добрата реклама е вашата последна дума!

За въпроси, информация и поръчка на артикула можете да се обърнете към наш консултант на телефон : 0882 666 586.

 

СПОДЕЛЕТЕ:
    

ЗА ПОРЪЧКИ И ИНФОРМАЦИЯ
0887 702 710
РЕВЮТА (1)

Напишете отзив

ОЦЕНКА

Вашето име:

Вашият отзив:

Продължи
Магазин за Мебели ЛениСтил © 2017