Спални

Спалните са местата в които си почиваме след дълъг и динамичен ден. Дали почивката ще е качествена зависи от нашият избор на подходящите мебели.
За обзавеждането значение имат не само вкусът на собственика, но и  характерът и възрастта му. Обикновено хората гледат на своята  спалня като на укритие от външния свят и любопитните погледи.

Ние от ЛениСтил знаем, че почивката е изключително важна затова предлагаме на вашето внимание : спални комплекти за възрастни,спални комплекти за деца, обикновени и тапицирани легла, гардероби, скринове, тоалетки и нощни шкафчета. Опитали сме се да предложим всичко важно в тази така важна за всеки стая!

Моделите ни са произведени от  материали с високо качество и голям екип от професионалисти, като особено за тапицираните легла са положени огромни усилия в намирането на точния баланс между легло и мека мебел – нещо от което ще останете очаровани.
Нощните шкафчета са изключително семпли и изчистени от към визия, но в същото време много функционални.

Мебели Лени Стил предлага и доста промоционални  предложения, от които може да се възползвате още днес!
За въпроси относно спалните може да ни посетите във Варна и Добрич или да позвъните на телефон : 0889 717 190. Приятно разглеждане!

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ОТ "СПАЛНИ"
Магазин за Мебели ЛениСтил © 2018