Чудесата са навсякъде около нас. Големи или малки – те непрестанно ни доказват, че няма невъзможни неща, особено ако сме изпълнени с мечти и положителни мисли! Начина, по който възприемаме всичко около нас е отражение на материалния свят, в който живеем. Нашата душа и същност може да се открие във всяко едно нещо, което правим, също както и във всяко едно място, на което сме били…

Как да се сдобием с дом-мечта

Лалета, Tulipa, Знак, Sweet Home, Ключ, Ключодържатели

Съвременният пазар ни дава безгранични възможности да реализираме всяка една наша идея, която се върти в ума ни. Колкото до жилищният интериор – той трябва да бъде плод на нашето въображение, за да се чувстваме винаги добре у дома. Модерните и удобни за използване мебели са задължителен елемент от нашето ежедневие, като ако ги няма тях, няма да го има и комфортът!

Дом като от корица на списание – не е невъзможно да живеете в точно такова жилище, но за да се случи това, е нужно да разберете какви са модните тенденции при интериора. Следвайки ги (сляпо или само донякъде), ще успеете безпроблемно да обособите дома си актуално, без дори да полагате и кой знае какви усилия за това!

Преди да си купите нови мебели, потърсете малко повече информация за това какво ще бъде най-модерно през 2020-та година. С други думи, добре е да насочите фокус към следните няколко аспекта:

  •         Цветове;
  •         Дизайн;
  •         Разположение;
  •         Комбиниране;
  •         Материали.

Видове мебели

Апартамент, Предвид, Интериор, Стая, Модерна, Начало

В зависимост от вида имот, който обитавате, се определя и вида обзавеждане, което ще трябва да си купите:

  •         Спален комплект;
  •         Мебели за хол;
  •         Кухненско обзавеждане;
  •         Детско обзавеждане;
  •         Мебелировка за коридор.

Ако живеете в 5-стаен апартамент, ще трябва да купувате доста видове мебели, някои от които строго задължителни:

Това означава и че ще Ви се наложи да направите една значителна инвестиция в обновяването на интериора, която не винаги можем да си позволим безпроблемно, но пък си заслужава да опитаме. След като обновим из основи визията на дома си, ще усещаме красота и уют в жилището си, а удобствата за нас ще са много повече, откогато и да било!

Бюджетни решения

Интелигентен Дом, Къща, Технология, Мултимедия

Всички видове стоки могат да бъдат обект на атрактивни намаления. Включително и мебелите, които планираме да купим за дома и офиса. За да попаднем на изгодни предложения, на първо място трябва да намерим мебелен магазин,  който да е лоялен и който да не ни подведе в ценово отношение. Факт е, че фиктивните намаления не са никаква рядкост, та дори напротив… Българските търговци често пъти обявяват уж големи отстъпки, които са доста съмнителни на фона на първоначално обявената цена. Затова се опитайте да не се подвеждате по апетитни интериорни предложения, за които не сте особено сигурни дали са реалност, или поредната фалшива изгодна оферта!

Цветовете – кои ще са на мода

Диван, Стена, Парче На Мебели, Релаксация, Дом, Начало

Цветовото оформление е сред най-важните неща, за които трябва да помислим, говорейки за обновяването на интериора. С всяка година тенденциите при нюансите се менят, а наред с това се променя и търсенето от страна на купувачите. В този ред на мисли, е добре да следвате модата, без обаче тя да бъде коректив за всяко едно решение, което взимате по отношение на дома си. Водете се не само от актуалните към момента тенденции, ами и от личностните си предпочитания по отношение на жилищния интериор. Опитайте се да внесете и индивидуалния си почерк при обзавеждането на Вашия имот, за да бъдете различни от останалите, а и за да изпъкнете с оригиналност и неподправен вкус…

За да бъдем малко по-конкретни, ще Ви кажем кои са актуалните цветове при мебелите за 2020-та година. Със сигурност ще намерите сред тях и някой от Вашите любими нюанси, но най-добре сами се уверете в това:

  •         Пепел от рози;
  •         Слонова кост;
  •         Нежно розово;
  •         Бяло, бежово, кафяво;
  •         Синьо;
  •         Праскова;
  •         Жълто.

Вярваме, че във всеки от нас се крие по един виден интериорен дизайнер. Но за да оживее той в реалността, трябва да дадем воля на фантазията си, която ще ни отведе до съвършените резултати…