Здравейте отново! Отново сме тук - готови повече от всякога да Ви дарим с поредната доза вдъхновение за това как да мебелирате дома си, че той да се превърне за Вас в истински малък рай на земята! Обожаваме темите за жилищния интериор, защото винаги има какво още да кажем и покажем на нашите скъпи читатели. Днес отново ще обърнем внимание на една от най-значимите за всеки дом стая-дневната, но този път ще насочим прожекторите към холната секция, която често пъти остава в сянка... Останете  с нас!

Придайте на дневната характер

Скрин С Чекмеджета, Ваза, Съоръжение, Къща, Мебели

Ако хората имат нрав, същото би могло да се каже и за дома, в който живеем. Тъй като той е отражение на личността ни, е много важно да се опитаме да му придадем характер – нежен или по-драматичен. А защо не и двете! Няма да Ви е особено трудно да намекнете за личния си почерк чрез избора на нови мебели за хол, спалня или кухня, защото интериорните решения днес са в изобилие, също както и идеите, които сме сигурни, че имате в ума си. Реализирайте ги без задръжки!

Секцията – съвременният начин да завършим интериора в хола

Някои от Вас може и да кажат, че не е строго задължително да имаме секция в дневната, но ние сме на коренно различно мнение… - Защо? Много е просто – без този вид мебел, холът Ви ще изглежда някак пуст и празен, затова го облечете в красота и никак не се чудете дали да си купите холна секция. Тя Ви е необходима по ред причини:

·        За да довършите нещата докрай, без да пропускате нито един детайл;

·        За да се чувствате удобно по време на престоя си в хола;

·        За да се наслаждавате на интериорна хармония, от който и ъгъл да погледнете помещението;

·        За да имате къде да поставяте любимите си вещи.

Секцията няма само практично предназначение. Тук естетиката дори взима превес, а тя никак не е за подценяване. Особено, когато говорим за помещения като всекидневната, като тук красотата и комфортът трябва да са в изобилие. Осигурете си ги, защото Вие заслужавате и двете!

Наслада за сетивата

Няма нищо по-разтапящо сетивата от красиво обзаведен дом, който да ухае на уют и спокойствие… И всеки може да има такъв! Нужно е просто да знаете какво е актуално в момента, за да сте и наясно, накъде да насочите усилията си при обособяването на жилищния интериор. Колкото до холните секции – при тях се наблюдават някои основни тенденции, които днес ще споделим с Вас:

·        Меките, топли и спокойни цветове са супер актуални;

·        Нестандартният дизайн е на почит през 2020-та;

·        Еклектиката заема все по-голямо място в домовете ни;

·        Градските елементи в комбинация с ретро стила вършат чудеса;

·        Естествените материали постепенно заместват всички останали.

Подарете си наслада за сетивата не само с избора на уникална холна секция, ами и с всякакви други мебели за дома, които са достойни за титлата „съвършени“. Според Вас, или според мнението на експертите – няма значение! Важното е да виждате осезаем ефект, а той от своя страна ще се прояви с онова гъделичкащо усещане в стомаха, което Ви кара да се чувствате истински щастливи от постигнатите интериорни резултати!

Горещо кафе в зимен ден

Когато навън е студено, желанието ни да прекарваме време у дома се засилва, както никога досега… В това време от годината ние си стоим вкъщи доста по-често, отколкото например през лятото, когато използваме всеки един слънчев ден, за да се разходим и позабавляваме. Но пък и студът си има своя чар… Той ни приканва да се приберем в жилището си, за да се сгушим в неговата красота, която сгрява душата ни и гали всичките ни сетива. Направете си кафе и поседнете на дивана. Погледнете към перфектната си холна секция, която е доказателство за всичките Ви усилия да направите интериора в холната съвършен. Насладете се на този момент. Той повече няма да се върне…