Кухненското помещение е неизменна част от нашия дом. В него прекарваме значителна част от времето си, като това е и причината да трябва да го обзаведем колкото се може по-стилно, практично и красиво. Винаги помнете, че съвършеният интериор е само на една ръка разстояние от Вас! Нужно е просто да следвате вътрешното си усещане, без да изневерявате на разбиранията си за естетика. Те ще Ви водят в избора на ново жилищно обзавеждане, с което да внесете красота и комфорт в дома си. Нима не искате точно това? А и изобщо всеки един от нас!

Кухненското обзавеждане

Мебели, Кухня, Лукс, Комфорт, Съвременност, Design

То е може би най-важната част от интериора у дома. За неговия избор отделяме значителна част от времето си, като крайната ни цел е да създадем уютна и хармонична атмосфера. Вариантите за кухненско обзавеждане са наистина много, като тук е най-важно да определите от какво точно имате нужда:

  •         Висока естетика;
  •         Комфорт и функционалност;
  •         Мебели, които са лесни за поддръжка;
  •         Мебели, които струват малко;
  •         Луксозно обзавеждане с прецизна изработка.

Някои от нас държат на това да платят по-малко, докато за други няма значение колко точно пари ще инвестират в жилищното обзавеждане. Стига да постигнат отлични резултати, са готови да похарчат дори и крупна сума пари, която да им осигури комфорт у дома години занапред. Ако и Вие сте склонни да вложите повече средства в покупката на нови мебели за жилището, значи сте готови и да експериментирате в интериорен план. Останете с нас докрай, за да се докоснете до някои страхотни идеи за обзавеждане на кухня. Вярваме, че ще грабнем вниманието Ви!

Остров насред дома

Кухня, Интериор, Начало, Кухненски Интериор, Дизайн

Островните решения са супер идея, особено когато става дума за обзавеждането на кухнята. Барплотът или островът по средата на стаята внасят супер интересен акцент, затова не е никак лоша идея да заложите на това решение. Но преди да го приложите наяве, си отговорете на няколко важни въпроса, за да прецените, дали реално имате нужда от подобен вид мебел в жилището си:

  •         Разполагам ли с достатъчно пространство;
  •         Ще се чувствам ли удобно с остров в кухнята;
  •         Мога ли да си го позволя от финансова гледна точка;
  •         Ще подхожда ли на останалите мебели в дома ми.

След като прецените дали този вид интериор ще е и оптималният за жилището Ви, можете да пристъпите към действия. Решете с какъв дизайн и размери да бъде барплотът, за да постигнете баланс в интериорен план. Не е толкова трудно…

Трапезен кът

Интериорен Дизайн, Living, Търсене Интериорни Решения

Супер е да разполагаме с едно уютно кътче в кухнята, което да използваме за релаксация и гурме приключения. Ако все още нямаме такова, е добре да си го създадем, за да бъде удоволствието от престоя ни в кухненското помещение пълно. Обособете го в близост до прозореца, за да се наслаждавате на изобилие от светлина по време на хранене. А и не само това! Можете да използвате кухненския кът и за много други цели като:

  •         Четене на книга;
  •         Гледане на телевизия;
  •         Почивка;
  •         Дрямка и др.

Уютът у дома развива нашата креативност. Когато той е в големи дози, имаме желание да се занимаваме с различни по вид занимания. Но когато в дома ни цари безпорядък, а липсата на красота е силно осезаема, е нелепо да се надяваме, че ще ни е добре у дома. Това няма как да се случи, след като не сме се постарали да подберем мебели от най-висок клас, които да ни служат години наред безпроблемно. Особено такива за кухня!

Избор на цветове

Кухня, Цвете, Гербери, Червено, Дърво, Маса, Стол

Сред най-важните неща, това са цветовете в дома ни. Те трябва да са добре балансирани, да отговарят на модните тенденции, също както и да ни харесват на нас самите. Наред с това, нюансите които преобладават в дома ни, трябва да са правилно съчетани и добре балансирани. Само по този начин кухнята ни ще бъде приветлива и комфортна за цялото семейство!