Красивият дом не се обуславя само с модерните мебели, които сме поставили в него. Той е олицетворение на нашите мечти и разбирания за естетика, които могат да намерят уникално превъплъщение в лицето на жилищния интериор… Когато сме си у дома, отпуснати в прегръдката на уюта и далеч от градската суета, искаме просто да се насладим на мелодията на тишината, заобиколени от прекрасната атмосфера в жилището ни. И това ни е напълно достатъчно, за да се почувстваме истински щастливи!

Предизвикайте себе си

Интериор, Дизайн, Възглавници, Таванско Помещение

Да бъдем предизвикани – няма по-лесно от това! Но да предизвикаме себе си – не винаги ни се получава… Повечето от нас обичат да седят в зоната си на комфорт, без да предприемат излишни рискове, които не се знае дали ще доведат до желания от нас край. Когато засягаме темата за жилищния интериор, винаги обичаме да казваме, че нашият дом е перфектното поле за изява, което може да се сравни и с бяло платно, върху което художникът рисува живописна картина. В този случай, имате цялата на свобода на света да приложите дори и най-странните си идеи по отношението на домашния интериор, подобрявайки визията му и удобствата в него!

С любов към меката мебел

Понятието „мека мебел“ включва различни по вид мебели, които в комбинация създават желаният от нас интериор в хола. Тяхното адекватно разположение е също много важен фактор за това да постигнем оптимални резултати, с които да се чувстваме добре за в бъдеще. Меката мебел е задължителна част от всеки дом, тъй като тя ни дава много поводи за радост, осигурявайки ни релаксиращи моменти в края на деня. Тенденциите при този вид жилищно обзавеждане са цветни и интересни, а някои от тях дори и дръзки. Останете с нас докрай, за да разберете какво е актуално при меката мебел, избирайки най-доброто и за Вашия дом.

Островът на удоволствието

Не, не говорим за място, където можете да се забавлявате на воля, а за Вашия дом, който би могъл да бъде обзаведен по един наистина нестандартен начин. Ако се двоумите какви интериорни решения да вземете за хола си, се замислете за дневна, в която меката мебел е поставена по средата – тип остров. По този начин ще се сдобиете с доста атрактивна визия за Вашия хол, характеризираща се със следните неща:

·        Мебелите нямат лице и гръб;

·        Изглеждат красиво, откъдето и да ги погледнете;

·        Изработени са изцяло от качествени материали;

·        Създават съвременен интериор;

·        Практични са.

Диванът на бъдещето

Тъй като всички ние постоянно се стремим да си осигурим максимална практичност в ежедневието, няма начин да не споменем и диваните тип „трансформери“, които с течение на времето стават все по-предпочитани от страна на потребителите. Характерни са с възможността си да се превръщат за броени секунди от дивани в легла или лежанка - и така по обратния ред. С подобен вид диван дневната Ви ще се превърне в една супер практична стая, в която ще можете да правите каквото си пожелаете, но най-вече да се наслаждавате на домашния комфорт. Те са подходящи за малки жилища, които не могат да поберат по-голям брой мебели, но дори и да притежавате просторен хол, отново можете да заложите на подобен вид интериорно решение!

Свят в цвят

Светът е цветен, а когато и домът ни е такъв – още по-добре! Цветовете ни въздействат по един наистина магичен начин, а именно затова е и толкова важно да внимаваме в какви нюанси са бъдещите ни мебели, и в частност меката мебел в хола. Меките и спокойни тонове са уместни в повечето случаи, но най-вече, когато става дума за дневната:

·        Слонова кост;

·        Бежово;

·        Пясъчно;

·        Кафяво;

·        Бяло;

Тези цветове се наричат още и „благородни“, като те са супер уместни за Вашия диван и мека мебел като цяло.

Бъдете иноватори в интериорен план и не се страхувайте да опитвате нови и нови неща постоянно. Ще се върнем скоро!